Saara Aaltoa odotti Imatralla täpötäysi Karelia-sali ja innokkaat fanit: ”Saara on energinen, ihana ja hirveän hyvä laulaja!”

Linnalan koulun musiikkiluokkalaiset Kaisu Raikaslehto, Ada Kuisma ja Julianna Kenttämaa esiintyivät idolinsa kanssa kolme vuotta sitten. He toivovat tapaavansa tähden uudelleen konsertin jälkeen.

Anu Pakarinen

Ada Kuisma, Kaisu Raikaslehto ja Julianna Kenttämaa toivoivat tapaavansa tähden konsertin jälkeen.

Kulttuuritalo Virrassa tänä iltana esiintyvä laulaja Saara Aalto otettiin Imatralla innokkaasti vastaan, sillä Karelia-salin konsertti myytiin käytännössä loppuun.

Pari tuntia ennen h-hetkeä tilaa oli enää parvekkeella. Sielläkin vapaana oli vain muutama yksittäinen paikka, kerrottiin Imatran kirjaston lippupisteestä.

Konserttiin olivat menossa muun muassa musiikkiluokalla opiskelevat Linnalan koulun kuudesluokkalaiset Kaisu Raikaslehto, Ada Kuisma ja Julianna Kenttämaa.

He odottivat iltaa silmät innosta sädehtien, sillä heistä Saara Aalto on energinen, ihana ja hirveän hyvä laulaja, joka kaiken muun lisäksi pukeutuu persoonallisesti.

— Oikein odotan, millainen puku hänellä on tällä kertaa.

Hyviä muistoja kolmen vuoden takaa

Kolmikolla on Saara Aallosta hyviä ja omakohtaisia muistoja, sillä he esiintyivät samassa konsertissa muun Linnalan koulun lapsikuoron kanssa kolme vuotta sitten Imatralla.

— Se oli Imatra big bandin svengaava joulukonsertti. Saara oli hyvä solisti. Hän ei varastanut itselleen koko show’ta, vaan antoi meidänkin laulaa, tytöt muistelevat mielissään.

Myöhemmin Aallon ura lähti nousukiitoon Britannian X-Factoryn toisen sijan myötä.

Saara Aalto nousi julkisuuteen vuonna 2007 Talent Suomi -kilpailun kautta. Sen jälkeen uralle on mahtunut mm. Britannian X-Factoryn toinen sija sekä Suomen edustaminen Euroviisuissa.

— Oli aika hienoa tajuta, kenen kanssa oikein olemme oikein esiintyneet!

Tänä iltana on Kaisu Raikaslehdon, Ada Kuisman ja Julianna Kenttämaan vuoro työskennellä kulttuuritalo Virran narikassa. Näin musiikkiluokka kerää matkaa luokkaretkeen.

— Odotamme paljon takkeja, paljon rahaa luokkaretkeä varten ja pääsyä parvekkeelle kuuntelemaan konserttia.

Toiveissa on myös tavata tähti konsertin jälkeen.

Luuletteko, että Saara Aalto muistaa teidät?

— Kyllä varmaan, sitten kun kerrotaan, keitä me ollaan.

Luetuimmat