SaiPa otti pitkästä aikaa kotivoiton, Koskirannan kauden 11. osuma ratkaisi paikallisottelun

Mika Strandèn

Tero Koskirannan maali riitti voittoon Jukureista keskiviikkona.

Mikkelin Jukurit jäi jo kolmannen tällä kaudella palkinnotta ottelussa SaiPaa vastaan. Vierasjoukkueen ilta vesittyi yhteen ainoaan maaliin, jonka ampui Tero Koskiranta ottelun ylitettyä juuri puolenvälin.

Huippuluokan maalintekopaikat jäivät ottelun ensimmäisessä erässä varsin vähiin. Molemmat joukkueet kävivät ylivoimalla kerran, mutta niin Frans Tuohimaa kuin Sami Rajaniemi onnistuivat pitämään maalinsa puhtaana.

Isäntien voittomaali sai alkunsa, kun Elmeri Kaksonen pyörähti hyökkäysmaalin taakse ja lähetti tarkan syötön täysin vapaana olleelle Koskirannalle.

Päätöserässä Jukurit hallitsi kiekollista pelaamista ja SaiPa oli pahasti alakynnessä. Jukurit pääsi hakemaan tasoitusmaalia kertaalleen myös ylivoimalla, kun maalintekijä Koskiranta lähetettiin jäähyaitioon.

Jukurit aloitti uhkapelin kolme minuuttia ennen loppua kutsumalla Rajaniemen vaihtoaitioon. Paras paikka oli Henrik Koivistolla, jonka maalintekoyrityksen Ville Koho uhrautuvaisesti esti.

Kisapuiston yleisömäärä jäi jo yhdeksännen kerran kuluvalla kaudella alle 3000 katsojan liigakamppailussa. SaiPan ja Jukureiden välistä ottelua seurasi keskiviikkona 2802 silmäparia.

SaiPa oli voittanut kotonaan viimeksi 26. marraskuuta. Silloinkin vastassa oli Jukurit.

Seuraavan ottelunsa SaiPa pelaa perjantaina, jolloin se matkaa Kouvolaan KooKoon vieraaksi. Lauantaina on jälleen kotiottelun vuoro, kun keltapaidat isännöivät JYPiä.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.