Rupla Cruising kokoaa harrasteajoneuvot Lappeenrantaan syyskuussa

Ruplamedia Ry

Rupla Cruising kokoaa Lappeenrannan keskustaan kymmeniä harrasteajoneuvoja.

Videotuotantoihin keskittynyt Ruplamedia ry järjestää syksyllä neljättä kertaa Rupla Cruising -harrasteajoneuvotapahtuman Lappeenrannassa. Tapahtuma pidetään kaupungin ydinkeskustassa Marian aukiolla 2. syyskuuta kello 16-19.

Paikan päällä on näytteillä kymmeniä harrasteautoja ja -moottoripyöriä. Ruplamedia kuvaa tapahtumasta videokoosteen. Kartta hidasteettomasta reitistä tapahtumapaikalle julkaistaan myöhemmin. Marian aukion kokoontumisen jälkeen ajoneuvot suuntaavat yhdessä kohteeseen, jota ei ole vielä paljastettu.

Ilmoittautumisia tapahtumaan otetaan vastaan tapahtuman järjestäjän Ruplamedian Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/ruplamedia. Kaikenikäisille suunnattuun tapahtumaan on vapaa pääsy.

Janne Römpötti

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.