Katajan johto haihtui Hämeenlinnassa, Steelersille ensimmäinen kiinnitys liigapaikkaan

Tenho Tiilikainen

Jousenon Kataja jatkaa karsintasarjaa tänään kotihallissaan. Kuvassa pelaajista Liisa Laapio.

Joutsenon Katajan liigapaikan puolustus koki takaiskun Hämeenlinnassa, kun emäntäjoukkue Steelers nousi päätöserän maaleilla voittoon joutsenolaisista.

Joutsenon Katajalla oli lauantaina loistava tilaisuus ryövätä kotietu itselleen naisten salibandyliigan karsintasarjan avauksessa Hämeenlinnassa.

Kotiedun sijaan Kataja on sunnuntaina kotikentällään jo lähes pakkovoiton edessä, kun samat joukkueet iskevät yhteen Joutsenossa. Steelers voitti ensimmäisen karsintaottelun kotonaan 4–3 (0–2, 1–1, 3–0).

Kataja aloitti lauantain ottelun päättäväisesti. Jo 48 sekunnin jälkeen maalinteossa onnistunut Elvira Tyrmi oli erinomaisella pelipäällä ja syötti oman maalinsa jatkoksi Elina Suutarin takatolpalta iskemän 0–2-maalin.

Vielä ensimmäisessä erässä Steelersillä oli suuria vaikeuksia saada laukauksia JoKan tiiviin puolustusmuurin läpi, ja JoKa-vahti Tanja Röyskölle merkittiin avauserässä vain yksi torjunta. Toisesta erästä eteenpäin paine kuitenkin siirtyi Kataja-maalille.

Steelersin ratkaisupelaajaksi nousi kolmannessa erässä Senni Hietanen, joka osui erän jälkimmäisellä puoliskolla kahdesti minuutin välein.

Liigakarsinnan toinen osaottelu pelataan tänään klo 18.30 Joutsenohallissa. Ottelua voi seurata myös suorana verkkolähetyksenä osoitteessa www.joutsenonkataja.fi.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.