Hyvinkää livahti jo neljä pistettä karkuun

Hyvinkään Tahko johtaa Imatran Pallo-Veikkoja neljällä sarjapisteellä Superpesiksen alemmassa jatkosarjassa on menossa pudotuspeleihin.

Tahko oli ahtaalla tiistaina Kempeleessä, mutta pystyi ottamaan kaksi sarjapistettä. Ottelun avausjakso päättyi 4—4, toinen jakso Tahkolle 2—1. Kempele on vielä putoamisvaarassa.

Raahen ja Kankaanpään ottelussa Raahe voitti KaMan avausjaksolla 5—4 ja puristi toisen jakson tasoihin 6—6 saaden sekin kaksi pistettä lisää.

Alempaa jatkosarjaa on pelaamatta vielä kaksi kierrosta ja jatkosarjan kärjessä olevalla Hyvinkäällä on 35 pistettä, Raahella ja IPV:llä on 31 pistettä molemmilla.

Ylemmässä jatkosarjassa Kouvola voitti Joensuun 2—0. Joensuulle tappio saattoi merkitä myös jatkosarjan ykköspaikan menettämistä, vaikka joensuulaiset vielä sarjaa johtavatkin.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.