Imatra Pitstop Party -tapahtuman kävijämäärä jäi vähäiseksi

Imatran kävelykatu ja koskentori vilisi juhlakansaa, kun lauantain katuratakilpailut olivat ohitse ja päivä kääntyi iltaan.

— Olemme tyytyväisiä eiliseen, tupa oli täynnä eikä järjestyshäiriöitä ollut, kertoo Osmo’s Cosmos baarin ravintolapäällikkö Jari Pettinen.

Vertailupohjaa kävijämäärissä viimevuoteen on Pettisen mukaan ei ole, sillä ravintolalla on noin 200 asiaspaikkaa enemmän edellisvuoteen verrattuna.

Viikonlopun aikana iltakävijöitä Osmo’s Cosmos baarissa oli noin 2000.

Virranpuistossa järjestetyissä Imatra Pitstop Partyissa kävijämäärä jäi silminnähden vähäiseksi.

— Odotuksiin nähden oli hiljaista, kertoo tapahtuman järjestäjä Tuomas Hallikainen.

Tarkat tiedot tapahtuman kävijämääristä selviävät ensi viikolla. Hallikaisen mukaan vähäiseen yleisömäärään vaikutti useiden sattumusten summa:

— Ajot kestivät tänä vuonna pidempään, ajankohdalla on paljon vaikutusta. Viime vuonna Imatran ajot olivat elokuussa ja Etelä-Karjalassa on heinäkuun aikana paljon tapahtumia ja festivaaleja, Hallikas sanoo.

Ensi vuoden Pitstop Party -tapahtuman toteutumisesta ei Hallikaisen mukaan olla tehty vielä päätöksiä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.