Nyt myös Imatralla on oma positiivisen palautteen ryhmä Facebookissa — Ryhmän perustaja Jerena Juutilainen haluaa kaupungin entistä vetovoimaisemmaksi

Ryhmän ideana on jakaa positiivisia palautteita Imatraan liittyen. Ryhmän perustajalle Jerena Juutilaiselle positiivisinta Imatrassa on luonnonläheisyys.

Jerena Juutilainen

Jerena Juutilainen kuvaa itseään positiiviseksi ihmiseksi, joka arvostaa luonnonläheisyyttä.
Jerena Juutilainen kuvaa itseään positiiviseksi ihmiseksi, joka arvostaa luonnonläheisyyttä.

Suomen suurin puukoulu rakentuu parhaillaan Imatralle, kaupunkiin, jossa kaukolämpöä tuotetaan hiilineutraalisti.

Siinä on kaksi positiivista asiaa, joita imatralainen Jerena Juutilainen nostaa esiin esimerkkinä uudessa Facebook-ryhmässään.

Juutilainen perusti Facebookiin perjantai-iltana ryhmän ”Positiivista Imatralla”. Ryhmän ideana on jakaa kaikkea iloista ja positiivista tietoa, palautetta sekä tapahtumia muille.

Tavoitteena on saada Imatra entistä vetovoimaiseksi niin matkailijoiden kuin asukkaiden näkökulmasta. Juutilainen haluaa saada ihmiset tulemaan Imatralle.

— Toivotaan, että tämän avulla saataisi myös muuttoaaltoa tänne sisäänpäin. Kaikkemme on tehtävä, hän toteaa.

Ensimmäisen 12 tunnin aikana ryhmään oli liittynyt yli 200 ihmistä. Kuinka suureksi ryhmä kasvaa, sen aika näyttää.

Juutilainen arvostaa Imatralla luonnon läheisyyttä

Idean ryhmän perustamiseen Jerena Juutilainen sai tuttavaltaan, joka on ennen asunut Imatralla.

Ryhmässä on olemassa kaksi sääntöä: ole ystävällinen ja kohtelias, ja markkinointi on kiellettyä. Tosin jälkimmäistä sääntöä Juutilaisen mukaan täytyy hieman soveltaa.

— Markkinointia ei voi kokonaan kieltää, koska esimerkiksi matkailija voi jättää positiivisen palautteen jostakin alueen yrityksestä. Mutta se pidetään kurissa, ettei ryhmä mene pelkäksi markkinointikanavaksi.

Ja tietenkin tärkein asia on se, että ryhmässä pitää koko ajan olla positiivinen henki. Kaikki pienikin positiivinen on aina hyväksi, Juutilainen sanoo.

Mutta mikä ryhmän perustajan mielestä Imatrassa on kaikkein positiivisinta?

— Minulle positiivista on luonnonläheisyys, jota arvostan todella paljon. Siitä huolimatta kaikki palvelut ovat saatavilla ja lähellä, mainitsee ydinkaupungin ulkopuolella asuva Juutilainen

Toiseksi hyväksi asiaksi Imatrassa hän nostaa sen, että täällä on paljon sellaisia palveluita tarjolla, mitä muissa tämän kokoisissa kaupungeissa ei ole.

Luetuimmat

Kommentoidut