Olli Lindholm vertasi Viivi Sopasen esitystä vettä syöksevään voimalaitokseen, mutta se ei riittänyt — urakka Voice of Finlandissa päättyi

Anna Puu kehui Viivi Sopasen tinkimätöntä asennetta. Hän esitti biisin jonka halusi, eikä välittänyt mitä muut ajattelevat.

Nelonen Media / Saku Tiainen

Viivi Sopanen ylsi Voice of Finland -kilpailussa pitkälle.
Viivi Sopanen ylsi Voice of Finland -kilpailussa pitkälle.

Imatralaisittain mielenkiintoisen kilpailijan Viivi Sopasen taival laulukilpailu Voice of Finlandissa päättyi lauantai-iltana.

Olli Lindholmin tiimin neljästä laulajasta jatkoon semifinaaleihin pääsi kaksi, joista Roberto Brandao yleisöäänillä.

"Voi hitto sentään mikä esitys. Tuli mieleen voimalaitos, mikä syöksee vettä. Ja sieltä nousee kaikkein korkeimmalle yksi lohi, kaikkein voimakkain lohi, ja se oli Viivi."

Toisen jatkoon pääsijän valitsi Olli Lindholm itse.

— Paikka on vakava, mutta asiat käyty moneen kertaan yhdessä läpi. Ollut tosi hieno matka, eikä kukaan ole katkera, kävi miten kävi, Lindholm alusti valintaansa.

Hän kertoi ottavansa jatkoon laulajan, jonka homma on parhaiten hallussa. Lindholmin valinta oli Mia Suszko, kun taas Viivi Sopanen ja Elli Tolkki karsiutuivat jatkosta.

Hannu Sopasen pojantytär

Pääkaupunkiseudulla asuva Viivi Sopanen on imatralaista musiikkisukua ja edesmenneen musiikkimaestron Hannu Sopasen pojantytär.

Sopanen esitti lauantain live-esiintymisessä vaihtoehtometallia edustavan System of a Downin kappaleen Aerials.

Tuomarit taputtivat esitykselle seisaaltaan.

Tuomaristoon kuuluva Anna Puu kehui Sopasen tinkimätöntä asennetta, mikä tekee hänestä mielenkiintoisen ja näkyi myös biisivalinnassa. Joku olisi saattanut suositella toisenlaista biisiä, mutta Viivi Sopanen valitsi kappaleen, jonka halusi itse laulaa.

— Tää on se asenne mistä tykkään sussa aivan älyttömästi. Sä seisot kaiken sen takana mitä sä itse teet lavalla, ja se on todella todella hienoa ja kunnioitettavaa, Anna Puu sanoi.

Olli Lindholm kehui Sopasen edistyneen kilpailun aikana huikeasti.

— Voi hitto sentään mikä esitys. Tuli mieleen voimalaitos, mikä syöksee vettä. Ja sieltä nousee kaikkein korkeimmalle yksi lohi, kaikkein voimakkain lohi, ja se oli Viivi, Lindholm runoili.

Kisa jatkuu perjantaina

Voice of Finland jatkuu ensi perjantaina semifinaalilla. Koko kilpailun voittaja ratkaistaan 20. huhtikuuta.

Luetuimmat