Imatran ja Lappeenrannan Fysiokset yhteen — Imatralla toiminnanjohtajaksi Satu Nousiainen

Fysios Imatra (entinen Imatran Manuaalinen Terapia) ja Fysios Lappeenranta (entinen Lappeenrannan Kuntoutus) fuusioituivat alkuvuodesta. Imatran Fysioksen toiminnanjohtajana aloitti vuoden 2017 alussa Satu Nousiainen.

Vanhat palvelut säilyvät muutoksen myötä, mutta myös uutta on luvassa. Samat ihmiset ovat töissä Imatran Fysioksessa edelleen, täydennettynä kahdella Lappeenrannasta siirtyvällä fysioterapeutilla.

— Omalla kohdallani tämä tarkoittaa sitä, että työviikosta osa siirtyi Imatran suuntaan, Nousiainen sanoo.

— Lisäksi laajensimme palveluvalikoimaa. Imatralla oli tätä ennen erittäin hyvä osaaminen tuki- ja liikuntaelinsairauksien hoitamiseen. Nyt on lisänä saatavulla enemmän myös ikäihmisten palveluja. Uutena ovat muun muassa kotikäynnit, hän jatkaa.

Nousiainen itse vetää Imatralla yhtä neurologista erityisryhmää. Muuten häntä ei nähdä asiakastyön parissa Imatralla.

Aikaisemmin Fysios Imatraa ja Manuaalista Terapiaa veti Timo Suikki. Hän tekee edelleen Fysioksessa fysioterapeutin työtä.

Niin Imatran Manuaalinen Terapia kuin Lappeenrannan Kuntoutuskin liittyivät valtakunnalliseen Fysios-ketjuun marraskuussa 2015. Suikki sanoi Uutisvuokselle 12. marraskuuta 2015, että mukanaolon myötä asiakkaita päästään palvelemaan entistä paremmin.

— Kuulumalla valtakunnallisesti toimivaan yritykseen, saamme voimavaroja oman toimintamme kehittämiseen, hän lausui haastattelussa.

Lisäksi Suikki iloitsi Fysioksen tarjoamasta uusimmasta tiedosta ja koulutuksesta.

Anniina Meuronen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.