Antti Pulkkinen Joutseno-lehden päätoimittajaksi

Joutseno-lehti

Toimituksellisissa tehtävissä Antti Pulkkinen on ollut aiemmin Länsi-Savossa, Kouvolan Sanomissa, Iltalehdessä, Turun Sanomissa ja Luumäen Lehdessä.
Toimituksellisissa tehtävissä Antti Pulkkinen on ollut aiemmin Länsi-Savossa, Kouvolan Sanomissa, Iltalehdessä, Turun Sanomissa ja Luumäen Lehdessä.

Joutseno-lehden vastaavaksi päätoimittajaksi on valittu filosofian maisteri Antti Pulkkinen.

Luumäeltä kotoisin oleva Pulkkinen työskentelee tällä hetkellä Suomen pelastusalan keskusjärjestön (SPEK) viestintäsuunnittelijana. Pulkkinen on aiemmin työskennellyt muun muassa Länsi-Savon, Kouvolan Sanomien, Iltalehden, Turun Sanomien ja Luumäen Lehden toimituksissa.

Joutseno-lehden ohella Pulkkinen toimii Luumäen Lehden päätoimittajana. Yhteispäätoimittajan tehtävä vapautui, koska nykyinen päätoimittaja Liisa Hupli-Oinonen siirtyy Imatran kaupungin viestintäjohtajaksi.

Paikallislehti Joutsenoa ja Luumäen Lehteä julkaisee ESV-Paikallismediat Oy, joka on osa Länsi-Savo -konsernia.

Pulkkinen aloittaa työt päätoimittajana 4. syyskuuta. Siihen asti vt. päätoimittajana toimii niin Joutseno-lehdessä kuin Luumäen Lehdessä Olli-Pekka Härmä.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.