Lieksaan etsitään työntekijöitä Imatralta —Rekrytointitilaisuudessa yrittäjiä kuullaan paikan päällä ja etäyhteydellä

Katja Juurikko

Imatran TE-keskukseen voi mennä kuulemaan, onko Lieksassa tarjolla oman alan paikkoja.

TE-palvelut, Lieksan Kehitys Oy LieKe ja Lieksan kaupunki järjestävät yhdessä lieksalaisten yrittäjien kanssa rekrytilaisuudet Imatralla, Lappeenrannassa, Joensuussa ja Kajaanissa. Rekrytointitilaisuus järjestetään etäyhteydellä kaikilla neljällä paikkakunnalla samanaikaisesti.


— Osa yrityksistä on Lieksan toimistostamme videoneuvotteluyhteydellä, ja osa eri paikkakunnilla työnhakijoiden tavattavissa, kertoo Lieksan TE-palveluiden asiantuntija Kaisu Nykänen tiedotteessa.


TE-palvelut on lähettänyt kutsuja alueiden työnhakijoille, ja he ovat tervetulleita tilaisuuteen kunkin kaupungin TE-palveluiden kokoustiloihin.

Avoimet työpaikat kasvussa

Lieksassa on korkea työttömyysprosentti, mutta samaan aikaan yrityksillä on pula osaavasta työvoimasta. Paikkakunnalla on avoimia työpaikkoja tällä hetkellä nelisenkymmentä.


— Lieksassa on useita uusia investointeja suunnitteilla ja näiden varmistuttua työntekijöitä tarvitaan eri aloille useita kymmeniä lisää, Lieksan kaupungin elinvoimajohtaja Susanna Saastamoinen sanoo.


Vaikka juuri nyt ei olisi oman alan paikkoja avoinna, kannattaa niitä Saastamoisen mukaan aktiivisesti seurata.


Tilaisuudessa on yhteensä kaksitoista yritystä kertomassa työpaikoista ja harjoittelumahdollisuuksista. Aloja on kirjavasti aina leipomotyöstä kuljetuspalveluihin.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Uusimmat uutiset