Poliisi epäilee neljää ihmistä törkeästä varkaudesta Kultakellon murtoon liittyen — Tunnistatko sinä valvontakamerakuvan henkilöt tai oletko nähnyt punaista Volkswagenia?

Poliisi etsii tekoon liittyen punaista Volkswagen 5D Touran -henkilöautoa

Kaakkois-Suomen poliisi

Valvontakamerakuva Kultakellon murron epäillyistä ja heidän käyttämästään autosta.
Valvontakamerakuva Kultakellon murron epäillyistä ja heidän käyttämästään autosta.

Kaakkois-Suomen poliisi epäilee neljän ihmisen murtautuneen Lappenrannan Kultakelloon. Heitä epäillään törkeästä varkaudesta.

Epäillyt ja heidän käyttämänsä varastettua auto tallentui valvontakameran nauhalle. Tutkinnanjohtaja Marko Heinonen toivoo ihmisiltä havaintoja epäillyistä ja autosta.

— Kiinniottoja ei ole vielä suoritettu. Järjestäytyneen rikollisuuden osuus tapahtumaan selviää esitutkinnan aikana, Heinonen sanoo.

Murto Lappeenrannan keskustan kävelykadulla olevan liikkeeseen tapahtui kello neljältä keskiviikon vastaisena yönä. Kultaliikkeestä anastetiin kelloja.

Heinosen mukan teosta ei aiheutunut vaaran uhkaa sivullisille, koska ihmisiä ei juuri ollut liikkellä.

Poliisi etsii tekoon liittyen punaista Volkswagen 5D Touran -henkilöautoa, jonka rekisterinumero on FGT-270. Auto on poliisin mukaan varastettu Mikkelistä.

Poliisi pyytää ihmisiä ilmoittamaan havaintonsa autosta tai murrosta. Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 050 4479574.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut