Imatralta varastettu Toyota löytyi Toivakasta: Kuski otettiin kiinni näyttävällä poliisioperaatiolla, johon osallistui helikopterikin

Taneli Toikka

Toyota anastettiin Pappilanpellon asuinalueelta läheltä Tainionkosken kirkkoa. Arkistokuva.

Imatralta varastettu punainen Toyota-henkilöauto löytyi viikonloppuna Keski-Suomesta näyttävän poliisioperaation päätteeksi.

Toyotan epäillään liittyvän Mikkelissä lauantaiaamuna havaittuun mökkimurtoon. Poliisi pääsi auton jäljille yleisövihjeen avulla pyydettyään Facebookissa tietoja auton liikkeistä.

Yleisövihjeen avulla auto löytyi Jyväskylän seudulla sijaitsevasta Toivakasta.

— Poliisilla oli suuri operaatio Toivakassa, johon liittyi takaa-ajo, kuvailee rikoskomisario Ari Järveläinen Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Tehtävään osallistui useita poliisipartioita Sisä-Suomen ja Itä-Suomen poliisilaitoksilta sekä Rajavartiolaitoksen helikopteri.

Ari Järveläisellä ei ole vielä tietoa, oliko autosta kiinni otettu 26-vuotias vieraspaikkakuntalainen mies osallisena auton anastukseen Imatralla, vai saiko hän auton muulla tavalla käyttöönsä.

— Molemmat vaihtoehdot ovat mahdollisia, Järveläinen toteaa.

Auto anastettiin Tainionkosken kirkon viereiseltä asuinalueelta viime torstain ja perjantain välisenä yönä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat