Imatran poliisiasemalla on ensi viikolla muutto, poliisi- ja lupapalvelut sekä löytötavaratoimisto ovat sen vuoksi kiinni koko viikon

Kaikki asiakaspalvelutilat löytyvät jatkossa poliisiaseman ensimmäisestä kerroksesta.

Minna Mäkinen

Sisäänkäynti asiakaspalvelutiloihin tapahtuu Tainionkoskentien puolelta. Kuva tammikuulta, jolloin oli vielä käynnissä remontti.
Sisäänkäynti asiakaspalvelutiloihin tapahtuu Tainionkoskentien puolelta. Kuva tammikuulta, jolloin oli vielä käynnissä remontti.

Imatran poliisiasemalla on ensi viikolla käynnissä sisäinen muutto. Sen vuoksi poliisi- ja lupapalvelut sekä löytötavaratoimisto ovat kiinni koko viikon maanantaista perjantaihin.

Poliisi- ja lupapalvelut, löytötavaratoimisto sekä asetarkastuspiste löytyvät jatkossa poliisiaseman ensimmäisestä kerroksesta. Niille on remontoitu kevään aikana katutasoon uudet asiakaspalvelutilat.

Lupapalveluiden asiakastilat sijaitsivat aiemmin poliisiaseman neljännessä kerroksessa.

Poliisin sähköiset asiointipalvelut toimivat muuton aikana normaalisti, tiedottaa poliisi. Rikosilmoituksia voi tehdä poliisin verkkosivujen kautta. Sähköisen ilmoituksen voi tehdä vähäisistä rikoksista, jotka eivät vaadi välittömiä toimenpiteitä.

Muuton aikana lähin palveleva poliisiasema on Lappeenrannassa. Siellä poliisipalvelut ovat auki kello 9—156 ja lupapalvelut kello 9—16.15.

Uusimmat uutiset