Aikaa vielä 194 tuntia Mestiksen alkuun, kaksi tuntia Ketterän viimeiseen harkkapeliin

Tenho Tiilikainen

Ketterän viimeinen harjoitusottelu ennen Mestistä alkaa parin tunnin kuluttua.

Jääkiekon Mestiksen alkuun on aikaa kahdeksan päivää ja kaksi tuntia. Jännitys Imateralla ja Ketterän kannattajien keskuudessa tiivistyy. Varmasti sama pätee myös joukkueen sisällä.

Tänään tuota jännitystä pääsee aistimaan Imatran jäähallissa, jossa Ketterä kohtaa kauden viimeisessä harjoitusottelussaan Jokipojat. Myös joensuulaisille ottelu on viimeinen ennen Mestiksen alkamista.

Jokipojat ovat harjoituskaudellaan kohdanneet IPK:n kahdesti, joista molemmista joensuulaiset ovat poistuneet voittajina. Ensimmäinen kamppailu kääntyi Jokipojille 6–3, ja toisessa ottelussa Jokipojat nappasivat niukan 3–2 -voiton.

Joensuulaiset kohtasivat harjoitusottelussa myös Ketterälle tutun SKA Nevan. Tuossa ottelussa Jokipojat taipui pietarilaisille maalein 5—3. Suomen Cupin puolella Jokipoikien matka tyssäsi neljännesvälieriin, jossa SaPKo oli vahvempi lukemin 4—2.

Jokipoikia on yleisesti veikattu Mestiksen viiden parhaan joukkueen joukkoon, joten tämän illan kamppailu antaa jo hyvän kuvan Ketterän iskusta Mestiksen mittapuulla mitaten.

Ottelu jäähallilla alkaa kelo 18.30.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat