Oirekysely Linnalan koulusta lokakuun puolivälissä — Tulokset kiinteistötutkimuksista valmistuvat kuun lopussa

Hannu Ojala

Selvitykset Linnalan koulun oppilaiden oirehtimisen syistä jatkuvat. Lasten vanhemmille osoitettu oirekysely tehdään lokakuun kahdella viimeisellä viikolla.

Linnalan koululaisten vanhemmille suunnattu oirekysely toteutetaan viikolla 42. Sen toteuttaa ulkopuolinen taho IndoorAid. Kyselyn on suunnitellut lääketieteen tohtori Tuula Putus. Vastausaika sähköiseen kyselyyn on kaksi viikkoa. Henkilöstölle tehdään työterveyslaitoksen oirekysely samaan aikaan kuin oppilaille.

Epäillyn sisäilmaongelman takia rakenteisiin kohdistuneet tutkimukset ovat Imatran kaupungin tiedotteen mukaan jatkuneet syksyn aikana.

Materiaalinäytteitä on otettu uudelta puolelta noin viisi jokaisesta luokasta. Myös Kivikoulun vanhalla puolella on tehty tutkimuksia, samoin puukoulussa. Tulosten odotetaan valmistuvan lokakuun loppuun mennessä.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat

Uusimmat uutiset