Kaupunkikehitysjohtajan esitys: uusi Mansikkalan koulukeskus entiselle paikalle, lisätilaa otetaan ostamalla kirpputorikiinteistön tontti

Minna Mäkinen

Kaupunki aikoo hankkia tämän yksityisomistuksessa olevan kirpputorikiinteistön itselleen ja osaksi koulukampusaluetta. Kuva marraskuulta 2014.

Mansikkalan uusi koulukeskus pitäisi sijoittaa entiselle paikalle eli Pässiniemeen. Näin esittää kaupunkikehitysjohtaja Topiantti Äikäs tiistaina kokoontuvalle kaupunkikehittämislautakunnalle.

Äikäs katsoo, että Pässiniemen alue on koulukeskuksen paikaksi kestävämpi vaihtoehto kuin niin sanottu Tainionmäen alue.

Pässiniemessä alueen koko on riittävä, sijainti turvallinen ja alueen infrassa on otettu huomioon koululaisten liikkuminen, todetaan perusteluissa.

Lisätilaa koulukeskukselle ollaan hankkimassa korttelin kaakkoisreunassa sijaitsevasta kirpputorikiinteistöstä (entinen Mansikkalan kukka).

Lopullisen päätöksen Mansikkalan koulukseskuksen sijainnista tekee kaupunginhallitus.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.