Kaksi miestä karkasi Joutsenon säilöönottoyksiköstä — poliisi pyytää heistä havaintoja

Kaksi algerialaista miestä pakeni Joutsenon Konnunsuon säilöönottoyksiköstä eilen illalla noin kello 21.30. Poliisi tutkii asiaa epäiltynä vangin karkaamisena.

Pako huomattiin tänä aamuna, eikä miehiä ole saanut kiinni. Poliisi kertoo tiedotteesta miesten tuntomerkit.

Toinen mies on syntynyt vuonna 1986. Hän on ruumiinrakenteeltaan hoikka, 171 senttiä pitkä ja ja painaa 67 kiloa. Hän on ihonväriltään vaalea, kalju ja hänellä on mahdollisesti tumma sänkiparta. Paetessaan hänellä oli yllään vaalea hupullinen takki ja vaaleat college-housut, joiden päällä shortsit. Hän saattaa ontua oikeaa jalkaansa.

Toinen mies on syntynyt vuonna 1991. Hän ruumiinrakenteeltaan hoikka, 182 senttiä pitkä ja painaa 65 kiloa. Hän on ihonväriltään vaalea. Hänellä on mustat lyhyehköt hiukset ja mahdollisesti tumma sänkiparta. Paetessaan hänellä oli yllään tumma neule, jonka alla kauluspaita, sekä tummat farkut.

Havainnot miehistä pyydetään ilmoittamaan Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen vihjenumeroon 0295 414 559 tai sähköpostitse vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi, tai kiireellisissä tapauksissa yleiseen hätänumeroon 112.

Leena Sallinen

Luetuimmat

Uusimmat uutiset