Nuorisolle tarjolla omat messut Simpeleellä

Anniina Meuronen

Tapahtuman päänäyttämönä on Simpeleen nuorisoseurantalo.

Rautjärvellä järjestetään tämän viikon lauantaina kolmatta kertaa nuorison ajanvietemessut.

Paikkana on Simpeleen nuorisoseuran talo ja päivä on jaettu kahteen osaan: tapahtuma on ensin avoin lapsille perheineen kello 15–17 ja sen jälkeen nuorisolle kello 17.30–20.

— Aikaisemmin tapahtuma on järjestetty perjantai-iltana. Nyt kokeillaan lauantaita ja vähän uutta mallia, järjestelytoimikunnassa mukana oleva Simpeleen nuorisoseuran puheenjohtaja Anne Uppman kertoo.

Uutta on illan osittelu. Uppmanin mukaan lapsia on aikaisemmillakin kerroilla ollut mukana alkuillasta, nyt sen sijaan kokeillaan selkeästi eri-ikäisille nuorille suunnattuja kellonaikoja.

Illan tavoitteena on tarjota kivaa ohjelmaa ja vähän asiaa siinä sivussa, Uppman summaa.

Koulun bändi esiintyy koko illan, ja luvassa on muun muassa korupaja ja poistokirja-askartelua. Lisäksi ohjelmassa on ralliauto ja laser-ammuntaa.

Osa ohjelmasta vaihtuu kohdeyleisön myötä. Perheen pienimmille on ohjattua leikkiä ja touhua, nuorille luvassa on puolestaan muun muassa tietoa kunnan kesätyöpaikoista.

Lisää aiheesta keskiviikon Uutisvuoksessa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.