Black Devils sai tuhansia kuulijoita Pietarissa

Harley Days

Black Devilsin Hurriganes-show sai Pietarissa jättiyleisön.

Pääosin Hurriganesin biisejä soittava esittävä eteläkarjalainen Black Devils-yhtye pääsi esiintymään suuren yleisön eteen viikko sitten Pietarissa. Black Devils oli toinen yhtye, joka pääsi esiintymään Harley® Days Pietari -festivaaleilla.

Festivaali keräsi neljän päivän n aikana yli 90 000 vierasta yli 30 maasta.

Harley Daysin Suomen maaedustaja Marko Heija kertoo, että livemusiikkia oli Pietarissa tarjolla tapahtuman aikana runsaasti.

Black Devilsin Hurriganes show keräsi Ostrovskin aukiolle, Nevskin pääkadun varrelle tuhansia kuulijoita.

Kävijöitä neljän päivän aikana oli 90.000, yli kolmestakymmenestä eri maasta. Sää oli helteinen, noin 30 asteinen sää suosi vieraita koko viikonlopun. Festivaaliin oli perinteisesti vapaapääsy.

Perinteiseen Harley Daysin paraatiin osallistui 4000 motoristia. Pietarin MM-jalkapallostadionin ohi kulkeneeseen paraatiin pääsi mukaan kaikenmerkkisillä moottoripyörillä.

Festivaalialueella kilpailuja järjestettiin muun muassa tatuoinnissa ja kypäränmaalauksessa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet