Carelia Fightin ensimmäiset ottelijat julki, ammattilaisotteluiden määrä tippunee hieman viime vuodesta

Tommi Joutjärvi

Juuso Halme nähdään jälleen tositoimissa Imatran vapaaotteluillassa.
Juuso Halme nähdään jälleen tositoimissa Imatran vapaaotteluillassa.

Kansainvälinen vapaaotteluilta Carelia Fight otellaan syyskuussa 13. kerran. Ammattilaisotteluihin on jo vahvistettu kolme MMA Imatran ottelijaa: Maiju Suotama, Juuso Halme ja Jari Illikainen.

Suotamalla on vyöllään yhdeksän ammattilaisottelua ja hän on otellut useita Euroopan kärkinimiä vastaan. Illikainen on puolestaan amatöörien maailmanmestari vapaaottelussa. Voittoputkessa olevan Halmeen tilastoissa on ammattilaisuralta viisi voittoa ja yksi tappio.

Tapahtuman ottelukortti on matchmaker Mikko Suvannon mukaan rakentumassa hyvää vauhtia. Hän arvioi, että ammattilaisotteluita on tänä vuonna hieman vähemmän kuin viimeksi.

— Aleksi Savolaisen kohtalo ratkeaa lähipäivinä, ja lähipäivinä on tarkoitus lyödä lukkoon enemmän nimiä. Keskiössä ovat kuitenkin ehdottomasti imatralaiset ottelijat.

Ennen ammatilaisiltaa järjestetään amatöörivapaaottelukilpailu Suomi MMA-cup.

— Carelia Fightin esiotteluina nähdään lisäksi muutamia amatööriotteluita, jotka periaatteessa kuuluvat Suomi MMA-cupiin. Näissä otteluissa on mukana Imatran nuorta kaartia, eli Paavo Rantanen, Nikita Kanev, Miro Honkanen sekä Tony Kiander.

Carelia Fight järjestetään 2. syyskuuta Imatran urheilutalolla.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.