Ulkomaalainen nainen ryöstettiin Imatralla viime perjantaina Pietarintien rahanvaihtopisteen lähellä — Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista

Tekijä on noin 160 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänellä oli yllään vaalea huppari ja tummat housut.

Kai Skyttä

Ulkomaalainen nainen ryöstettiin perjantai-iltana Imatralla. Ryöstö tehtiin kello 20 jälkeen Rajapatsaan Tientauksessa sijaitsevan rahanvaihtopisteen läheisyydessä.

Ryöstäjä käytti teossaan välinettä, josta poliisi ei tutkinnallisista syistä kerro tässä vaiheessa tarkemmin. 43-vuotias nainen ei saanut ryöstön yhteydessä merkittäviä fyysisiä vammoja.

Tekijä on noin 160 senttiä pitkä ja normaalivartaloinen. Hänen yllään oli vaalea huppari ja tummat housut. Hänen iästään tai sukupuolestaan ei ole varmuutta.

Tekijä sai saaliiksi vähäisen määrän rahaa ja ulkomaalaisia asiakirjoja. Hän poistui rikospaikalta Pietarintietä Rajapatsaan liikenneympyrän suuntaan.

Rikokseen liittyvät havainnot pyydetään ilmoittamaan puhelimitse Imatran poliisiaseman rikosilmoitusten vastaanottoon numeroon 0295 414 642 (avoinna maanantaista perjantaihin kello 8—12) tai sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.etela-karjala@poliisi.fi.

Jos maasta löytyy ulkomaalaisia asiakirjoja, niihin ei pidä koskea, vaan asiakirjoista tulee ilmoittaa poliisille.

Juttua täydennetty 14.10. kello 19.10 poliisilta saaduilta lisätiedoilla sekä 15.10. klo 10.10 korjaamalla Pietarintien nimessä ollut virhe.

Luetuimmat