Rimpsu-Reetan kojuun murtauduttiin tiistain vastaisena yönä, vorojen matkaan lähtivät kassalipas, jäätelöt ja smoothiet — "Rahallista tappiota tulee suunnilleen tonnin edestä," kertoo yrittäjä Reetta Tuuha

Murto havaittiin aamukolmen maissa. Koju on huomisesta lähtien auki normaalisti.

Hannu Ojala

Rimpsu Reetta eli Reetta Tuuha kioskillaan. Arkistokuva.
Rimpsu Reetta eli Reetta Tuuha kioskillaan. Arkistokuva.

Karjalanpiirakoistaan tunnetun Rimpsu-Reetan kojuun murtauduttiin Imatrankoskella tiistain vastaisena yönä, vahvistaa yrittäjä Reetta Tuuha. Hänen mukaansa kojuun tunkeutuneet olivat vääntäneet etuluukun suojan pois paikoiltaan, minkä avulla murtautuminen tapahtui.

— Kaikki jäätelöt ovat hävinneet ja smoothiet on viety kylmiöstä. Osa on levitelty lattioille ja heitelty ympäriinsä. Koko kassalipas vietiin, jossa oli vähän vaihtorahaa.

Murron huomasi tarkastuskierroksella ollut yövartija. Tuuhan mukaan murto tapahtui todennäköisesti puolenyön ja aamukolmen välillä. Tänään kojua ei pystytty avaamaan.

— Yksi myyntipäivä tässä menee. Rahallista tappiota tulee suunnilleen tonnin edestä, Tuuha sanoo.

Rimpsu-Reetta on saanut alkukesästä osakseen huonoa tuuria. Viime viikolla kojussa suli yksi arkkupakastimellinen jäätelöä.

— On ollut epäonnea, kyllä turhauttaa. Mutta huomisesta lähtien jatketaan normaalisti, ei hätää, Tuuha vakuuttelee.

Asiasta on tehty poliisille rikosilmoitus. Tuuhan mukaan selvittelyn alla on se, tallentuiko pitkäkyntisiä mahdollisesti kaupunkikameroihin.

— Nyt ei jätetä edes vaihtorahoja kassalippaaseen ja mietitään järeämpiä suojaluukkuja eteen, hän lisää.

Luetuimmat

Kommentoidut