Sisäilmatyöryhmä on aloittanut Imatran yhteislukion kyselyn tulosten arvioinnin: ”Mitään hälyttävää ei tullut”, sanoo Sami Turunen

Imatran yhteislukion oppilaille teetettiin helmikuussa sisäilmakysely.

kai skyttä

Sisäilmakysely koski Saimaan ammattikoulun tiloja, mutta se tehtiin vain lukion opiskelijoille.
Sisäilmakysely koski Saimaan ammattikoulun tiloja, mutta se tehtiin vain lukion opiskelijoille.

Kysely koski Saimaan ammattiopiston Koulukadulla sijaitsevia tiloja.

Kyselyn tulokset siirtyivät viime viikon lopulla Imatran kaupungin sisäilmatyöryhmän selvitettäväksi. Työryhmän puheenjohtaja, kaupungin tilahallinta- ja turvallisuuspäällikkö Sami Turusen mukaan sisäilmatyöryhmän jäsenet tutkivat asiaa parhaillaan.

Turunen ei keskeneräisen työn vuoksi voi vielä kertoa tarkempia tietoja.

— Aina kun oirekysely tulee, me tutkimme asiaa. Mitään hälyttävää ei ole tullut, muuten siihen olisi reagoitu nopeastikin, Turunen kertoo.

Huhtikuussa lisää tietoa

Tutkimuksiin ja mahdollisiin toimenpiteisiin vaikuttaa myös se, että kiinteistö, jota kysely koskee, ei ole Imatran kaupungin omistuksessa. Lukiolaiset ovat Saimaan ammattioppilaitoksen tiloissa väistössä, sillä vanhoissa tiloissa kärsittiin myös sisäilmaongelmista.

Asian käsittely jatkuu huhtikuun ensimmäisinä päivinä. Ensin kokoustaa Etelä-Karjalan kouluyhtymän sisäilmatyöryhmä ja sen jälkeen Imatran kaupungin sisäilmatyöryhmä.

Turunen sanoo, että Etelä-Karjalan kouluyhtymän kanssa on tehdään asiassa yhteistyötä. Oirekysely on toistaiseksi teetetty vain lukiolaisille, ei Sampon oppilaille.

Luetuimmat

Kommentoidut