Keskusta starttaa politiikan kiihkeään syksyyn Rauhasta — pääministeri Juha Sipilä ja muut keskustan ministerit jalkautuvat eri puolille maakuntaa

Keskustan puoluejohto koolla Lappeenrannassa. Pohdittavaa riittää.

Lukas Pearsall

Pääministeri Juha Sipilä ja muuta keskustan puoluejohtoa on bongattavissa Lappeenrannassa reillun viikon kuluttua 13.-14. elokuuta.
Pääministeri Juha Sipilä ja muuta keskustan puoluejohtoa on bongattavissa Lappeenrannassa reillun viikon kuluttua 13.-14. elokuuta.

Pääministeripuolue keskusta tekee täsmäiskun ja jalkautuu Etelä-Karjalaan reilun viikon päästä 13.-14. elokuuta.

Keskustan puoluejohto pääministeri Juha Sipilää myöten, eduskuntaryhmän johto ja ministeriryhmä hakevat vauhtia syksyn poliittisiin mittelöihin omassa kokouksessaan 14. elokuuta Holiday Club Saimaalla.

Teemoja riittää, sillä puolueen kannatus mielipidemittauksissa ounastelee vaikeuksia ensi kevään eduskuntavaaleissa. Myös Eduskunnan syysistuntokaudesta on odotettavissa vilkas.

Eduskunta käsittelee sote- ja maakuntauudistusta sosiaali- ja terveysvaliokunnan johdolla ylimääräisessä kokouksessa jo elokuussa. Lisäksi ensi viikolla käynnistyy valtion ensi vuoden talousarvion laadinta.

Kyse on Sipilän hallituksen viimeisestä budjettiesityksestä ennen seuraavia eduskuntavaaleja.

Ministerit tavattavissa turuilla ja toreilla

Ministereitä ja puoluejohtoa voi bongata eri puolilla maakuntaa.
Maanantaina 13. elokuuta eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen on illalla tavattavissa Taipalsaarella K-market Niivan pihalla. Samana päivänä kuntaministeri Anu Vehviläinen ja kansanedustaja Ari Torniainen ovat Ruokolahdella Rasilan S-marketilla.

Keskustan puheenjohtaja ja pääministeri Juha Sipilä, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, keskustan tuore puoluesihteeri Riikka Pirkkalainen, keskustan varapuheenjohtaja Katri Kulmuni ja kansanedustaja Ari Torniainen ovat tavattavissa Lappeenrannan Kansalaistorilla 14. elokuuta.

Samana päivänä keskustan varapuheenjohtaja Juha Rehula, asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen ja kansanedustaja Ari Torniainen ovat tiistaina Imatran Koskenpartaalla.

Tiistai iltana pääministeri Juha Sipilä osallistuu Lappeenrannan teknillisellä yliopistolla suomalaiseen osaamiseen ja kasvuyrittäjyyteen liittyvään avoimeen keskustelutilaisuuteen.

Sipilän ohjelmaan kuuluu myös yritysvierailu Lappeenrannassa.
  

Luetuimmat

Uusimmat uutiset