Yhdistykset toimivat: Vilho Peltola jatkaa Ruokolahden sydänyhdistyksen johdossa

Koronaepidemian takia Ruokolahden sydänyhdistyksen kevät- ja syyskokous pidettiin 19. elokuuta kello 12.30 alkaen Koivurannan kerhohuoneella. Kokouksessa oli läsnä kaksitoista jäsentä.

Kevätkokouksessa käsiteltiin vuoden 2019 tiliasiat ja toimintakertomus, jotka hyväksyttiin.

Syyskokouksessa käsiteltiin vuoden 2021 toimintasuunnitelma, talousarvio ja henkilövalinnat. Puheenjohtajana jatkaa Vilho Peltola, jäseninä Seppo Savolainen (varapuheenjohtaja), Irja Peltola (sihteeri), Leena Tarkiainen (tiedotussihteeri), Aila Hammaren (jäsenrekisterin hoitaja), Leila Inkinen, Tuomo Varis, Paavo Tahkokallio ja Matti Näräkkä.

Hallitus valitsi ulkopuolisen taloudenhoitajan Tarja Näräkän. Piirikokousedustajat ovat Vilho Peltola ja Seppo Savolainen, varalla Paavo Tahkokallio. Piirihallituksen edustaja on Seppo Savolainen.

Tulevassa toiminnassa on epävarmuutta johtuen kasvavasta koronariskistä. Pyrkimyksenä on järjestää jäsenistölle erilaisia kulttuuri-, kuntoilu- ja virkistystapahtumia, joten seuratkaa tiiviisti torstaisin ja sunnuntaisin Uutisvuoksen seurapalstaa.

Sydänliiton adresseja on saatavana Irja ja Vilho Peltolalta. Jäseniksi aikovat tai jäsenyydestä eroavat voivat ottaa yhteyttä Aila Hammareen. Välikäsien kautta esitettyjä eroanomuksia ei hyväksytä.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset