Juha Kallio kaatui ja turva-auto kutsuttiin radalle, pääluokkien lähdöt myöhässä

Juha Kallio palasi ratavarikolle kaatumisen jälkeen turva-auton kyydissä.
Juha Kallio palasi ratavarikolle kaatumisen jälkeen turva-auton kyydissä.

Penz13-tiimi otti kolmoisvoiton Imatran ajojen Superbiken Open-luokassa. Kilpailu jouduttiin käynnistämään uudelleen Markka Racingin imatralaispilotin Juha Kallion kaatumisen takia. Kallio ei loukkaantunut tilanteessa.

Voittoon puristi uusintalähtöön kuudentena startannut Dan Keen. Pääsarjassa lauantaina voittoa juhlinut Michael Rutter oli toinen ja kolmanneksi ajoi Alessandro Polita. Neljäs oli Pauli Pekkanen. Kallion lisäksi Didier Grams jäi pois uusintalähdöstä.

Imatran ajoissa ovat vuorossa vielä IRRC-sarjan pääluokkien toiset kilpailulähdöt. Radan pääsuoralle valui Open-kilpailun aikana öljyä, mistä johtuen käynnissä on radan siivous. Pääluokkien lähtöjen arvioidaan viivästyvän jonkin verran.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.