Koskinäytökset aiheuttavat muutoksia Imatran paikallisliikenteen kesäaikatauluihin, jotka tulevat voimaan kesäkuun alussa

Kesäaikatauluihin tulee muutoksia yhteensä kuudelle linjalle.

Minna Mäkinen

Paikallisliikenteen aikatauluihin ja reitteihin tulee kesäksi muutoksia.
Paikallisliikenteen aikatauluihin ja reitteihin tulee kesäksi muutoksia.

Imatran paikallisliikenteen kesäaikataulut tulevat voimaan maanantaina 3.6.

Paikallisliikenteeseen on jouduttu tekemään muutoksia ensi kesäksi, Imatran kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Muutokset johtuvat kesäkaudella 2019 jälleen alkavista koskinäytöksistä, jonka ajaksi sillat joudutaan sulkemaan.

Kaikissa suurissa yleisötapahtumissa liikenteen pääsy tapahtuma-alueelle on suljettava uusien uusien turvallisuusmääräyksien mukaan, tiedotteessa kerrotaan.

Imatran kaupungin tiedotteen mukaan muutokset koskevat useita linjoja. Paikallisliikenteen linjoilla yksi ja kaksi liikennöintiaikaa on lyhennetty. Linjalla kolme on lisätty tauko koskinäytöksen takia. Linja kuusi on puolestaan poistettu käytöstä kokonaan selkeyden vuoksi. Linjalle kolme on samalla lisätty korvaavia vuoroja.

Linjan neljä käyttäjämäärät olivat puolestaan viime kesänä niin vähäiset, että Meltolan alueella kesäkaudella ei tule olemaan säännöllistä liikennetta. Linjalla viisi puolestaan reittiä on jatkettu Imatrankoskelta jatkumaan Pistetalojen liikenneympyrään. Tämä muutos jää pysyväksi myös talvikaudelle.

Kesäajan liikennöintiä on supistettu vähentämällä linja-autoja niin, että arkisin liikennöidään kuudella, lauantaisin neljällä ja sunnuntaisin kolmella autolla, kerrotaan tiedotteessa.

Paikallisliikenne on ilmaista koulujen alkaessa 8.—16.8, Imatra-päivänä 24.8, sekä alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi paikallisliikenteessä Imatran ajojen aikaan 14.—16.6.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset