Ketterä lainasi puolustaja Ville Heikkilän Kalajoelle

Tenho Tiilikainen

Ville Heikkilä on pelannut kaksi Mestis-ottelua Ketterässä ilman tehopisteitä.

Ketterä lainaa puolustaja Ville Heikkilän kuukaudeksi Suomi-sarjassa pelaavan JHT Kalajoen riveihin. Heikkilän lainapesti JHT:ssa kestää 13. marraskuuta saakka.

Heikkilä on tällä kaudella pelannut Mestiksessä kaksi ottelua ilman tehopisteitä. Viime kaudella Heikkilä edusti Ketterää Suomi-sarjassa. Runkosarjassa hän pelasi 21 ottelua tehopistein 3+12=15. Pudotuspeleissä ja Mestis-karsinnoissa pelejä kertyi 13 ja niissä tehot 0+4=4.

Heikkilä palaa takaisin Ketterään sovitun laina-ajan päätyttyä. Ketterällä on myös oikeus kutsua pelaaja tarvittaessa takaisin.

Ketterän pelaajia nähdään viikonloppuna jälleen myös Kotkan Titaanien riveissä. Yhteistyöseuran paidan viikonlopun Suomi-sarjaotteluissa pukevat puolustaja Saska Putkonen sekä hyökkääjät Saku Viskari ja Jevgeni Soloviev.

Joonas Tapaninen

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Luetuimmat