Lappeenrannassa ja Imatralla uidaan kesäksi kuntoon — osallistu kampanjaan maaliskuussa!

AOP

Maaliskuussa Lappeenrannassa Lauritsalan uimahallissa ja Imatran uimahallissa voi osallistua Ui kesäksi kuntoon -kampanjaan.

Suomen Uimaliiton järjestämässä kampanjassa uidaan, vesijuostaan tai -jumpataan ja kasvatetaan kuntoa kesävesille.

Uimahallissa osallistujat saavat suorituskortin, johon omat uinti-, vesijumppa- ja vesijuoksusuoritukset voi merkitä. Kampanjan loputtua suorituskortti palautetaan uimahallille, joka kokoaa uintimäärät valtakunnalliseen tilastoon.

Uimahallilla on käytössään myös rankinglistat erikseen niin vesijumppareille, vesijuoksijoille kuin uimareillekin. Vesijumppaajat ja -juoksijat merkitsevät vedessä liikutut puolituntiset ja uimarit matkaa.

Suomen Uimaliitto järjestää Ui kesäksi kuntoon kampanjan 1.—31. maaliskuuta jo 25. kertaa. Juhlavuosi on otettu hienosti vastaan Suomen uimahalleissa, ja mukaan onkin ilmoittautunut peräti 111 uimahallia, mikä on kampanjan historian ennätys.

Kampanjaan osallistuvien kanssa pääsee myös vuorovaikutukseen Facebookissa.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.