Imatralla kadonnutta Kalle Korpiniemeä etsittiin viimeksi elokuussa – tapaus on keskusrikospoliisilla edelleen auki: "Jos uusien tietojen saanti tyrehtyy, keskeytetään tapauksen tutkinta toistaiseksi"

Tällä hetkellä tutkijat tarkistavat yksittäisiä vihjeitä.

Poliisi

Viimeinen havainto Kalle Korpiniemestä tehtiin 29. maaliskuuta 2018 noin kello 17. Hän asioi tuolloin kaupassa Rajapatsaalla.
Viimeinen havainto Kalle Korpiniemestä tehtiin 29. maaliskuuta 2018 noin kello 17. Hän asioi tuolloin kaupassa Rajapatsaalla.

Imatralla maaliskuussa 2018 kadonneen Kalle Korpiniemen kohtalo on edelleen auki. Hänen uskotaan joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Viimeisimmät toimet ovat viime kuulta, jolloin poliisi etsi Korpiniemeä, jälleen kerran.

– Elokuussa tehtiin etsintöjä ja tarkistettiin saamiamme yksittäisiä vihjeitä, mutta ne eivät johtaneet mihinkään, kertoo rikoskomisario Mika Ihaksinen keskusrikospoliisista.

Autosta pyydettiin havaintoja

Tammikuussa 2020 poliisi kaipasi havaintoja Korpiniemen käytössä olleesta Chrysler Neon -henkilöautosta. Saaduista vihjeistä ei kuitenkaan ollut merkittävää apua tutkinnalle.

– Kevään korona-aika pysäytti tutkintaan liittyvät toimet, Ihaksinen kertoo.

Korpiniemen tapaus on keskusrikospoliisilla yhä toistaiseksi auki.

– Vihjeitä tarkistellaan, kun niitä tulee. Jos uusien tietojen saanti tyrehtyy, keskeytetään tapauksen tutkinta toistaiseksi, Ihaksinen kertoo.

Etsintöjä tehty monta kertaa

Poliisi on etsinyt Korpiniemeä useaan otteeseen Rajapatsaalla ja Teppanalassa. Tammikuussa 2019 poliisi kuulusteli useita henkilöitä katoamiseen liittyen.

Kalle Korpiniemestä tehtiin viimeinen havainto torstaina 29. maaliskuuta 2018 noin kello 17. Hän poistui tuolloin Rajapatsaalla sijaitsevasta ruokakaupasta. Sen jälkeen Korpiniemeen ei saatu enää yhteyttä.

Poliisi ottaa vihjeitä vastaan virka-aikana numerossa 0295 418 622 tai sähköpostilla osoitteessa rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Luetuimmat