IPV romahti Kiteellä murskatappioon, Ville Lantiaisen poissaolo näkyi

Tenho Tiilikainen

Kiteen kärki Antti-Jussi Toropainen pelasi muutama kausi sitten IPV:n A-poikien joukkueessa. Sunnuntaina Toropainen löi ja toi kolme juoksua.

Tenho Tiilikainen

Imatran Pallo-Veikkojen taivas synkkeni samaan tahtiin kuin Kiteen taivas kirkastui sunnuntaina Rantakentällä. Kiteen Pallo iski taululle lukemat 2—0 jaksoissa ja 14—1 sekä 4—0 jaksojen sisällä. Kovin paljoa ei Kiteen reissusta jäänyt äidille tai lapsille kerrottavaa.

IPV ei päässyt peliin mukaan missään vaiheessa. Imatralaisten ulkopeli oli hapuilevaa koko ottelun ajan. Ulkopeliin vaikutti sieppari Ville Lantiaisen poissaolo, mutta ”Lanan” puuttuminen ei kaikkea selitä.

Kiteen kärki oli vahva. Se loi koko ajan tilanteita, joita lyöntiosaston ja erityisesti jokeriosaston tykit hyödynsivät hyvin.

Imatrallakin kärki oli vireessä. Lauri Kaartokallio oli sadan prosentin vireessä ja Juuso Lattu säesti hyvin. Tämän jälkeen alkoivat vaikeudet.

IPV:llä on nyt takana kolme ottelua, joista saaliina yksi sarjapiste. Huolestuttavaa on kuitenkin oman sisäpelin tukkoisuus ja ulkopelin haavoittuvaisuus.

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.