Nuori kuljettaja ajoi rajua ylinopeutta Kuutostiellä — Auto suistui katolleen ojaan Joutsenossa, viisi ihmistä sairaalaan

Kai Skyttä

Rajua ylinopeutta ajanut auto suistui katolleen ojaan Kuutostiellä Lappeenrannassa perjantai-iltana. Autossa oli viisi henkilöä, jotka kaikki loukkaantuivat.

Kaakkois-Suomen poliisin tilannekeskuksen mukaan kaikki pääsivät kuitenkin omin voimin ulos autosta. Ensihoito vei heidät kolaripaikalta jatkohoitoon keskussairaalaan.

Ensitietojen mukaan kuljettaja oli syntynyt vuonna 2000. Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan, mutta nopeutta oli liikaa olosuhteisiin nähden.

Ylipalomies Sami Kiiveri Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kertoo, että onnettomuus sattui noin 500 metriä ennen Joutsenon keskustan ramppia.

Auto oli ajamassa Imatralta päin Lappeenrannan suuntaan.

Pelastuslaitos ohjasi onnettomuuspaikalla liikennettä, joka kulki hetken aikaa molempiin suuntaan vain yhtä kaistaa pitkin.

Hälytys onnettomuudesta tuli kello 20.52.

Poliisin mukaan kuljettajaa epäillään vähintään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, joka voi muuttua törkeäksi liikenneturvallisuuden vaarantamiseksi kun selviää, kuinka suurta ylinopeutta hän ajoi.