River Plastin investoinnissa aikalisä: suunnitelmia ja kustannuksia karsitaan

Pia Vainikka

River Plastin tontti odottaa valmiina Kurkvuoren Leipäkiventien varressa rakentajia.

Lujitemuoviyritys River Plastin uuden teollisuushallin rakentaminen Imatran Kurkvuoreen kiinnostaa rakennusalan yrityksiä.

Äskettäin päättynyt tarjouskilpailu tuotti 20 tarjousta. Niistä yhdeksän koski pää- eli rakennusurakkaa.

River Plastin hallituksen puheenjohtaja Heikki Viitikko on tyytyväinen tarjousten sisältöön. Siitä huolimatta investoinnin liikkeellelähtö ei ole edelleenkään varmaa, sillä kokonaiskustannukset ovat nousseet toivottua korkeammiksi.

Nyt edessä on suunnitelmien karsiminen, jonka jälkeen tarjouksen jättäneiltä yrityksiltä pyydetään uudet, tarkistetut tarjoukset.

Investoinnin kohtalo varmistuu noin kuukauden kuluttua. Tontti on Kurkvuoressa jo valmiina, ja rakennuslupakin odottamassa. Teollisuushallin rakentaa ja rahoittaa Imatran Seudun Yritystilat, jonka vuokralaiseksi River Plast tulee, jos hanke toteutuu.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.