Kaikki IPV:n kotipelit tällä kaudella nähnyt Suvi Hopia kiersi pelejä runkosarjassa Seinäjokea ja Tallinnaa myöten — Huominen ratkaisupeli ei vielä jännitä: ”Jännitys alkaa illalla kun olen käymässä nukkumaan”

IPV kohtaa tiistaina vierasottelussa Kouvolan Pallonlyöjät. Panoksena on runkosarjan kahdeksas sija sekä pääsy pudotuspeleihin.

Joonas Tapaninen

Pukukoodi tiistain peliin on punainen. "IPV saa näkyä ja kuulua" Hopia sanoo.
Pukukoodi tiistain peliin on punainen. "IPV saa näkyä ja kuulua" Hopia sanoo.

Pesäpallon Superpesiksessä runkosarjan loppuhuipennus nähdään tiistaina.

Imatran Pallo-Veikot kohtaa vierasottelussa Kouvolan Pallonlyöjät, ja IPV:n osalta panoksena on pääsy pudotuspeleihin. IPV järjestää Kouvolaan fanireissun, ja johon mukaan on lähdössä myös kova IPV-kannattaja, Suvi Hopia.

Hopia on ollut paikan päällä Ukonniemessä tällä kaudella jokaisessa IPV:n kotiottelussa. Sen lisäksi hän on käynyt katsomassa IPV:n otteluita Kiteellä, Hyvinkäällä, Seinäjoella, Koskenkorvalla sekä Tallinnassa.

— Miehen kanssa oltiin Seinäjoella ja Koskenkorvalla reissussa. Leirintäalueella oltiin mökissä kaksi yötä. Seinäjoelta tuli vielä yllätyksenä kolme pistettä, hän muistelee pitkää vierasreissua.

Kausi on ollut IPV:n osalta kaksijakoinen. Alkukausi oli IPV:lle vaikea, jolloin myös kannattajalla usko meinasi horjua. Lopulta suunta muuttui, ja kannattajallakin mieli kirkastui.

— Alkuun vähän mietin, että tuleekohan tästä mitään, mutta jossain vaiheessa suunta alkoi kääntymään. Se on varmaan juuri tämän kauden kohokohta, että homma lähti kulkemaan, ja ollaan nyt tässä pisteessä, Hopia iloitsee.

Huominen tärkeä ratkaisupeli ei vielä Hopiaa jännitä. Mutta kohta varmasti jännittää.

— Jännitys alkaa illalla kun olen käymässä nukkumaan. Pelipäivää edeltävänä iltana se jännittäminen aina joka kerta alkaa. Sen jälkeen aamusta asti odotetaan, että joko lähdetään, Hopia naurahtaa.

Hän toivoo, että huomenna Imatralta lähtee mahdollisimman paljon kannattajia IPV:n tueksi Kouvolaan.

— Sinne vaan kaikki mukaan kannustamaan, pukukoodi on punaista päälle, IPV saa näkyä ja kuulua, hän päättää.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut