IPS:n toiminnanjohtaja Vesa Stenroos jättää Imatran, määräaikainen työsopimus päättyy

Tenho Tiilikainen

Vesa Stenroos (takana) jättää IPS:n, Tero Nieminen jää.
Vesa Stenroos (takana) jättää IPS:n, Tero Nieminen jää.

Imatran Palloseuran toiminnanjohtaja ja tyttöfutiksesta vastannut junioripäällikkö Vesa Stenroos ei jatka määräaikaisen sopimuksensa päättymisen jälkeen IPS:ssä. Stenroosin sopimus päättyy elokuun lopussa.

— Suuntaan pääkaupunkiseudulle, josta toivon löytäväni jalkapallon parista vastaavia töitä kuin Imatralla oli. Määräaikainen työ sopimus päättyy, ei tähän muuta sisälly, Stenroos sanoo.

Imatran Palloseuran hallituksen puheenjohtaja Emilo Urpalainen tunnustaa suoraan, ettei seuralla ole taloudellisesti mahdollista pitää kahta henkilöä palkkalistallaan. Urpalaisen mukaan Tero Nieminen jatkaa IPS:ssa ja Stenroosin korvaajan haku on käynnistämässä.

— Tehtävä ei tule olemaan samanlainen kuin Vesa Stenroosilla oli. Yksi mahdollisuus on saada joku sopiva henkilö oppisopimuskoulutukseen. Työtä meillä kyllä riittää kahdelle ja useammallekin, Urpalainen sanoo.

Stenroos on toiminnanjohtajana vastannut paljossa myös juniori-IPS:n varainhankinnasta.

— Se on haasteellinen tehtävä. Juniorit maksavat kauden aikana yksinomaan hallivuoria nykyisin 86 000 euroa. Emme voi nostaa kausimaksuja loputtomasti, Urpalainen sanoo.

Tenho Tiilikainen

Tenho Tiilikainen

Osallistu keskusteluun

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.