Raju puristi voiton kauden viimeisestä ottelusta, pelit 2-sarjassa todennäköisesti ohi

Joonas Tapaninen

Ruokolahden Raju taisteli sunnuntaina kauden ensimmäisen ja viimeisen kotivoittonsa. Kuvassa joukkueen keskitorjuja Anssi Junna.

Ruokolahden Rajun synkkä kausi sai onnellisen lopun, kun Raju kampesi Outokummun Partion nurin täydet viisi erää kestäneessä kamppailussa.

Erät kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 3–2 (25–19, 15–25, 20–25, 25–18, 15–11). Raju johti myös kolmatta erää useammalla pisteellä, mutta sen ote herpaantui ratkaisupalloilla.

– Tähän on hyvä lopettaa. Kausi on ollut vaikea, koska olemme pelanneet kapealla porukalla, Rajun pelaajavalmentaja Pekka Mölsä kommentoi taiston tauottua.

Rajun pelit miesten 2-sarjassa päättynevät tähän kauteen. Joukkue jäi lohkonsa viimeiseksi voitettuaan vain kaksi 14:stä ottelustaan.

– Porukka käy niin vähiin, että emme todennäköisesti ole jatkamassa, kertoo Mölsä.

Lue lisää maanantain Uutisvuoksesta.

Joonas Tapaninen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.