Yksityisasuntoon murtauduttiin Itä-Siitolassa – Poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi tiedotti myös kahdesta muusta varkaudesta.

Johanna Erjonsalo

Yksityisasuntoon murtauduttiin Itä-Siitolassa – Poliisi kaipaa havaintoja

Useat varkaudet ovat pitäneet poliisin kiireisenä Imatralla ja Lappeenrannassa, selviää Kaakkois-Suomen poliisin tiedotteesta.

Imatralla Itä-Siitolassa on murtauduttu yksityisasuntoon. Mehiläismäenkadulla sijaitsevasta asunnosta on varastettu taulutelevisio ja mikroaaltouuni.

Rikos on tehty maanantain 27. heinäkuuta kello 0.01:n ja maanantain 3. elokuuta kello 20.10:n välisenä aikana. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Lappeenrannassa on varastettu yrityksen tiloista työkaluja. Rikos on tehty Kaukaalla tehdasalueella perjantain 31. heinäkuuta kello 15.30:n ja maanantain 3. elokuuta kello 8.15:n välisenä aikana.

Varkaat veivät mukanaan muun muassa Smetabo-merkkisen kulmahiomakoneen sekä Milwaukee- ja Bosch-merkkisiä akku- ja pulttikoneita. Lisäksi vietiin metalleja, muun muassa kuparia ja pronssia. Poliisi tutkii tapausta törkeänä varkautena.

Lappeenrannassa on varastettu lisäksi veneenkuljetustraileri. Traileri on viety Huhtiniemen venerannasta perjantain 17. heinäkuuta iltapäiväviiden ja keskiviikon 29. heinäkuuta iltaseitsemän välisenä aikana.

Poliisi pyytää ilmoittamaan silminnäkijähavainnot sekä muut tapauksia koskevat tiedot vihjepuhelimeensa 0295414559 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi.

Luetuimmat