Imatran uudeksi satamapäälliköksi on kaksi ehdokasta, molemmat tulevat venekerhon hallituksen sisältä

Uuden satamapäällikön nimi pitäisi olla selvillä viimeistään joulukuussa.

ANU PAKARINEN

Kaisa ja Seppo Kaski kuvattiin Lammassaaressa viime vuoden lokakuussa veneennostopuuhissa.
Kaisa ja Seppo Kaski kuvattiin Lammassaaressa viime vuoden lokakuussa veneennostopuuhissa.

Imatran venekerho käsitteli uuden satamapäällikön valintaa alkuviikosta.

Hallituksen puheenjohtaja Jyrki Tikka kertoo, että tehtävään tällä hetkellä on kaksi varteenotettavaa ehdokasta.

Kovin kauaa ei tarvinnut lähteä etsimään, sillä molemmat ehdokkaat tulevat venekerhon hallituksen sisältä.

Nimiä Tikka ei paljasta, koska valintaprosessi on kesken. Asiaan palataan mahdollisesti vuosikokouksessa marraskuun lopulla tai viimeistään joulukuussa.

— Vielä ei ole lyöty lukkoon mitään. Jäi heille pohdittavaksi, miten he haluavat homman tehdä. Ottaako toinen heistä satamapäällikön tehtävän hoitaakseen, vai tekevätkö he sen kimpassa?

Venekerhon hallitukseen kuuluu Tikan lisäksi viisi muuta henkilöä: varapuheenjohtaja Jukka Piironen, taloudenhoitaja Teemu Eerola sekä Jyrki Eerola, Tapio Tiihonen sekä Veli-Pekka Kosonen.

Jos neuvottelut oman väen kesken eivät tuota toivottua tulosta, katseet kohdistetaan seuraavaksi ulkopuolisiin, Tikka kertoo.

Toimistoajat tulossa

Aiemmasta poiketen satamapäällikölle on tarkoitus vahvistaa tietyt toimistoajat, jolloin hänet tavoittaa satamasta, Jyrki Tikka kertoo.

Kokoaikaisen satamapäällikön pestaamiseen eivät venekerhon rahkeet riitä, vaan satamapäällikkö voisi päivystää vaikka kahtena päivänä viikossa paikan päällä ja olla muuna aikana tavoitettavissa puhelimitse, Tikka suunnittelee.

Hän toivoo, että satamapäällikön nimi on tiedossa viimeistään joulukuun puolivälissä.

Vasta sen jälkeen voidaan tehdä sopimus satamaoperaattori New Port Imatran kanssa. On tiedettävä sataprosenttisella varmuudella, että satamapäällikön tehtävät saadaan hoidettua, ennen kuin venekerho ottaa vastuulleen sataman palvelujen hoitamisen myös ensi vuonna, Tikka perustelee.

Luetuimmat

Kommentoidut