Jesse Kotirannan halutaan jatkavan Ruokolahden liikuntakoordinaattorina

Kunnanhallitus antoi luvan määräaikaisen liikuntakoordinaattorin toimen täyttämiselle ensi vuodeksi.

Joonas Tapaninen

Jesse Kotirannan halutaan jatkavan Ruokolahden liikuntakoordinaattorina vielä ensi vuoden ajan.
Jesse Kotirannan halutaan jatkavan Ruokolahden liikuntakoordinaattorina vielä ensi vuoden ajan.

Ruokolahden kunnanhallitus päätti maanantaina antaa luvan määräaikaisen liikuntakoordinaattorin toimen täyttämiselle hyvinvointipalveluiden toimialalla. Tehtävää hoitaa Jesse Kotiranta, jonka halutaan jatkavan liikuntakoordinaattorina ensi vuonnakin, vaikka rahoitus on vielä osittain ilmassa.

Ruokolahden kunnalla on ollut liikuntakoordinaattori keväästä 2017 lähtien. Liikuntakoordinaattori on työskennellyt aluehallintoviraston rahoittamassa Liikutaan yhdessä Ruokolahdella -hankkeessa, jolle kunta on hakenut jatkoa ensi vuodelle. Aluehallintoviraston päätöstä ei ole vielä saatu, mutta todennäköisesti se on on myönteinen, sanoo kunnanjohtaja Tuomo Sallinen.

Liikutaan yhdessä Ruokolahdella -hankkeen tavoitteena on ollut liikunnallistaa Ruokolahdella toimivien organisaatioiden, yritysten, kuntalaisten ja yhdistysten toimintakulttuuria ja lisätä yhdenvertaisuutta liikuntapalvelujen käytössä.

Sallisen mukaan hanke on osoittautunut hyödylliseksi, ja Jesse Kotiranta on hoitanut tehtävää hyvin. Mikäli aluehallintoviraston hankerahaa ei tule, kunta on valmis maksamaan palkkakulut omasta pussista. Tekemistä löytyy kyllä, vaikkei hanke jatkuisikaan, Sallinen viestittää.

— Jesse (Kotiranta) hoitaa hommansa loistavasti ja on pystynyt hyvin liikuttamaan porukkaa. Pidämme erittäin todennäköisenä, että hankerahoitus saadaan myös ensi vuodelle, kunnanjohtaja sanoo.

Kunnanhallitus oli päätöksessään yksimielinen.

Uusimmat uutiset