Vanhan Prisman rakennuksen ensimmäinen yritys on selvillä: Menoauto muuttaa rakennukseen ensi vuoden alussa — ”Saamme isommat ja nykyaikaiset tilat suurien asiakasvirtojen varrelle”

Menoauto avasi ensimmäisen myymälänsä Imatralle vuonna 2017. Kahden vuoden toiminnan jälkeen on aika siirtyä uusiin tiloihin. Imatran lisäksi Menoauto toimii Lappeenrannassa sekä Lahdessa.

Santeri Tynkkynen

Vanhassa Prismassa ulkosivun uusiminen on jo hyvässä vauhdissa. Jutun lopussa olevassa havainnekuvassa näkyy, millainen kiinteistöstä lopulta tulee.
Vanhassa Prismassa ulkosivun uusiminen on jo hyvässä vauhdissa. Jutun lopussa olevassa havainnekuvassa näkyy, millainen kiinteistöstä lopulta tulee.

Pitkään tyhjillään ollut Imatran vanha Prisman rakennus saa Mansikkalassa viimein uutta eloa. Tällä hetkellä Anssinkadulla toimiva Menoauto muuttaa ensi vuoden alussa nykyisin Imatran tähdeksi kutsuttavaan rakennukseen.

Menoauton yrittäjä Marko Räsänen näkee toiminnan laajentumisen Mansikkalaan luonnollisena kehityksenä.

— Saamme isommat ja nykyaikaiset tilat suurien asiakasvirtojen varrelle. Näköetäisyydeltä löytyvät kaikki isot marketit, ja tässä kuutostien kupeessa olemme paraatipaikalla, Räsänen taustoittaa.

Menoautolla Lappeenrannan vaihtoauto toimintaa pyörittävä, yrittäjäkaksikon toinen osapuoli Jarkko Rautio kertoo, että myös korjaamo- ja huoltopalvelut paranevat oleellisesti muuton myötä.

— Mansikkalan uusiin tiloihin valmistuu suurempi ja nykyaikainen korjaamo, hän sanoo.

Menoauton tavoitteena on päästä avaamaan liiketoiminta uusissa tiloissa vuoden 2020 helmikuun alkupuolella, Marko Räsänen kertoo. Siihen asti Menoauto toimii normaalisti nykyisellä paikallaan Anssinkadulla Saareksinmäellä.

Vuoden jälleenmyyjä

Menoauto on yrityksenä toiminut vasta vajaat kaksi vuotta, mutta siitä huolimatta kasvuvauhti on ollut kovaa. Menoauto avasi Imatran ja Lappeenrannan lisäksi syyskuussa vaihtoautopisteen Lahteen.

— Uudistusten myötä henkilökuntamme kasvaa 4—5 työntekijällä, Menoauton Jarkko Rautio kertoo.

Menoauton heti ensimmäinen toimintavuosi oli onnistunut. Se huomioitiin myös maahantuojan taholta, kun Menoauto palkittiin Kian vuoden jälleenmyyjänä vuonna 2018.

— Perusteina käytettiin asiakastyytyväisyyttä ja markkinaosuutta. Kia oli Imatran myydyin automerkki, Rautio taustoittaa palkintoa.

Menoauto on ensimmäinen vuokralainen vanhassa Prisman rakennuksessa. Rakennuksen omistaa Kaakkois-Suomen liiketilat Oy, joka osti rakennuksen toukokuussa.

Menoauton lisäksi rakennukseen on tulossa Vuokrauspalvelu Hyypiän autonvuokrausta sekä pienvarastoja.

Menoauto

Havainnekuva, miltä rakennus tulevaisuudessa näyttää.
Havainnekuva, miltä rakennus tulevaisuudessa näyttää.

Juttua muokattu 23.10. kello 14:23, lisätty toinen kuva.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset