Useita törkeitä varkauksia Imatran seudulla: Utulassa murtauduttiin kahteen hulppeaan huvilaan, Imatralla kerrostalon alakertaan

Anssi kemppinen

Murron kohteeksi joutuneet huvilat sijaitsevat Kopinsalontien varressa.

Ruokolahden Utulassa murtauduttiin viime yönä kahteen hulppeaan ulkomaalaisomistuksessa olevaan huvilaan.

Huvilat sijaitsevat vierekkäin Kopinsalontien varressa.

Hälytyslaitteiden mukaan murtovarkaat iskivät aamuyöllä kello 03 aikaan. Saaliiksi saatiin ainakin mönkijä ja isokokoinen televisio.

— Asianomistajat ovat ulkomailla. Voi viedä aikaa, ennen kuin saadaan selvyys, mitä kaikkea on viety, kertoo rikoskomisario Jyrki Hänninen.

Aivan tuoreeltaan murtopaikalle ei päästy, Hänninen myöntää. Poliisi kävi paikalla aamulla.

Neljä törkeää varkautta viikon sisällä

Imatran poliisiasemalla tutkittavana on kaikkiaan neljä törkeää varkautta, jotka kaikki ovat tapahtuneet suunnilleen viikon sisään.

Imatralla murtauduttiin kerrostalon remonttityömaalle Vuoksenniskalla viime keskiviikon ja torstain välisenä yönä.

Mäntyrinne 7:n alakerrasta anastettiin espoolaisen rakennusalan yrityksen omaisuutta yli kymmenen tuhannen euron edestä. Työmaalta vietiin sähkötyökaluja, hitsauslaite sekä muita työkoneita ja työkaluja.

Muutamaa päivää aiemmin varkaat iskivät Parikkalan Uukuniemellä olevaan Maaseutupalvelu J. Kaljusen halliin.

Tässäkin tapauksessa saaliiksi saatiin huomattava määrä työkaluja. Varastetun omaisuuden arvo on yli kymmenen tuhatta euroa. Murto tapahtui 1.–2. lokakuuta välisenä yönä.

Poliisi pyytää vihjeitä

Kaikkia edellä mainittuja tekoja tutkitaan törkeinä varkauksina.

Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan Imatran poliisiasemalle arkisin klo 8–12 välisenä aikana puhelinnumeroon 0295 414 642, sähköpostilla osoitteeseen: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 414 559.

Anu Pakarinen

Anu Pakarinen

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.