Poliisi epäilee Imatralla keväällä kadonneen miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi – Tutkintavastuussa oleva keskusrikospoliisi hyvin vaitonainen tapauksesta

37-vuotias mies katosi Imatralla maaliskuussa.

Kimmo Brandt/All Over Press

Keskusrikospoliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Imatralla. Arkistokuva.

Imatralla keväällä kadonneeksi ilmoitetun miehen epäillään joutuneen henkirikoksen uhriksi. Keskusrikospoliisi (KRP) on aloittanut tapauksessa henkirikostutkinnan.

Tutkinnanjohtaja Mika Ihaksinen KRP:stä on hyvin vaitonainen tutkinnan yksityiskohdista. Hän ei paljasta, onko poliisilla tapauksessa epäiltyjä tai onko kadonnut löytynyt.

— En avaa mitään tähän liittyvää. Olemme tutkinnassa vielä niin alussa.

37-vuotias mies katosi Imatralla maaliskuussa. Viimeinen havainto miehestä tehtiin 29. maaliskuuta, jolloin hän poistui Rajapatsaalla olevasta kaupasta. Poliisi pyysi keväällä yleisöhavaintoja kadonneesta, mutta miestä ei löytynyt. Kaakkois-Suomen poliisista kerrottiin, että vihjeitä kadonneesta tuli melko vähän.

Ihaksinen ei ota kantaa siihen, liittyykö miehen katoaminen ja epäilty henkirikos aiemmin keväällä Imatralla ja Lappeenrannassa tapahtuneisiin väkivaltaisuuksiin, joista Etelä-Karjalan käräjäoikeus antoi tuomionsa lokakuussa.

— Ei ole kommentoitavaa. Tiedotamme, kun on jotain kerrottavaa.

Tutkintavastuu tapauksessa on keskusrikospoliisilla. Kaakkois-Suomen poliisi on mukana tutkintaa varten perustetussa yhteisessä tutkintaryhmässä.

Luetuimmat