Liekkejä vain joulukynttilöissä — Pelastuslaitoksella rauhalliset pyhät Etelä-Karjalassa

Etelä-Karjalan pelastuslaitoksen joulu sujui rauhallisesti.

Niina Villman

Pelastuuslaitoksella oli rauhallinen joulu.
Pelastuuslaitoksella oli rauhallinen joulu.

Sammutustöitä ei ole ollut, Etelä-Karjalan pelastuslaitokselta kerrottiin keskiviikkona.

Tapaninpäivänä automaattinen palohälytys laukesi pariin otteeseen. Imatralla ja Savitaipaleella sattuneet tapaukset liittyivät ruoanlaittoon eikä varsinaisia tulipaloja syntynyt.

Muuta pienempää puuhaa silti oli.

Tapaninpäivänä pelastuslaitos hälytettiin pientareen puolelle ajautuneen auton vuoksi Kuutostielle. Sekin pääsi jatkamaan matkaansa ja pelastuslaitoksen yksikkö kääntyi poliisilta tulleen ilmoituksen jälkeen takaisin asemalle.

Tapaninpäivän vastaisena yönä pelastuslaitos sai hälytyksen kaatuneen valopylvään vuoksi Parkkarilantiellä. Pylväs kaatui autolla sattuneen törmäyksen voimasta. Autoa tai kuljettajaa ei näkynyt paikalla.

Henkilöauto ajautui keskikaiteeseen ja siitä oikealle ojaan pöpperöisellä kuutostiellä Uron huoltoasemien kohdalla Tapaninpäivänä noin kello kuuden jälkeen.

Yksin autossa ollut kuljettaja ei loukkaantunut. Hän pääsi jatkamaan työmatkaansa, kun palokunta hinasi auton takaisin tielle.

Kuutostiellä Muukon kohdalla oli pieni liikenneonnettomuus tapaninpäivänä hieman ennen kello 18. Ulkomaan kilvissä ollut auto törmäsi kevyesti kaistojen välikaiteeseen. Auto kärsi pienistä kolhuista, mutta henkilövahinkoja ei syntynyt.

Autossa oli onnettomuushetkellä kaksi ihmistä.

Luetuimmat