Moottoripyöräilijä vaatii oikaisua kaupungilta — Korvaukset pikeentyneestä ajoneuvosta hylättiin

Seppo Rautiovaara

Moottoripyöräilijän mukaan liikenteenohjaaja ohjasi hänet ja muut ajoneuvot kaistalle, jossa oli löysää pikeä.
Moottoripyöräilijän mukaan liikenteenohjaaja ohjasi hänet ja muut ajoneuvot kaistalle, jossa oli löysää pikeä.

Kaupunkikehittämislautakunta esittää hylättäväksi kaupungille jätettyä oikaisuvaatimusta, jossa vaatimuksen tekijä on hakenut korvausta Vuoksenniskantiellä syyskuussa tapahtuneesta moottoripyörän likaantumisesta.

Asianosaisen mukaan liikenteenohjaaja on asfaltointityömaalla ohjannut hänet ja muun liikenteen vastaantulijoiden kaistalle, johon on ollut levitettynä reilu kerros löysää pikeä, joka on roiskunut ympäri moottoripyörää sotkien useita sen eri osia.

Kaupungin mukaan on todennäköistä, että moottoripyöräilijä on ajanut emulsio-liimapinnalle. Kaista, jolle emulsioliima on levitetty, on aina suljettu liikenteeltä. Näin ollen liikenteenohjaaja ei ole voinut ohjata liikennettä tällaiselle katu-osuudelle.

Oikaisuvaatimuksen jättäjän kuvaamaa tapahtumaa on selvitetty yhdessä työmaalla toimijoiden urakoitsijoiden kanssa. Kenelläkään työntekijällä ei ole havaintoa oikaisuvaatimuksen tekijän kuvaamasta tapahtumasta. Tietoon ei ole myöskään tullut muilta tienkäyttäjiltä vastaavia vahingonkorvaus-hakemuksia.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet

Luetuimmat