Koskenpartaan leikkipaikka uusitaan — Koskenpartaalle tehdään syksyn aikana myös uusia kukka-altaita ja katukivetystä korjataan

Leikkipaikan remontti tulee todennäköisesti kestämään syyskuun ajan. Matinkadun osalta remontti jatkuu lokakuun puolelle.

Erika Sirviö

Leikkipaikan irtovälineet ja osa kukka-astioista puretaan ja viedään pois asennustöiden takia.
Leikkipaikan irtovälineet ja osa kukka-astioista puretaan ja viedään pois asennustöiden takia.

Koskenpartaan leikkipaikka tullaan uusimaan, Imatran kaupungin tiedotteessa kerrotaan. Koskenpartaan leikkipaikan remontti aloitetaan ensi viikolla Imatra-päivän jälkeen. Tiedotteen mukaan remontissa asennetaan leikkipaikalle leikkivälineiden turvalaatta.

Leikkipaikan irtovälineet ja osa kukka-astioista puretaan ja viedään pois asennustöiden takia. Myös osa penkeistä siirretään pois remontin tieltä. Liuku-kiipeilyteline otetaan pois käytöstä ja aidataan maalauksen vuoksi.

— Työtä ei voi oikein myöhempään syksyyn jättää, koska työt vaativat tiettyä lämpötilaa, kertoo kaupunginpuutarhuri Erika Luhtanen tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrotaan, että Koskenpartaan syksylle suunnitellut korjaustyöt alkavat, kun ulkoilmaterassit on purettu pois. Koskenpartaalle tehdään syksyn aikana uusia kukka-altaita.

Tiedotteen mukaan Matinkadulle tulevat kukka-altaat ovat saman tyyppiset kuin Jukankadun istutukset. Lisäksi Koskenpartaalla korjataan muutamia ongelmakohtia kivetyksessä ja Keidas Terassin läheisyydessä olevat huonokuntoiset puut kaadetaan pois.

Leikkipaikan remontti tulee todennäköisesti kestämään syyskuun ajan. Matinkadun osalta remontti jatkuu lokakuun puolelle. Tiedotteen mukaan remontti ei tule juurikaan vaikuttamaan kadulla liikkumiseen ja työn alla olevat alueet tullaan rajaamaan selkeästi.

Nepparin kalusteet ovat tulossa viikolla 38, jonka jälkeen niiden paikalleen asennus alkaa.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset

Kommentoidut