Carelia Fightin ensimmäiset ottelijat on julkaistu — Vapaaottelutapahtuma järjestetään tällä kertaa Rauhassa Holiday Clubilla

Järjestyksessään 15. Carelia Fight järjestetään lauantaina 14. syyskuuta.

Joonas Tapaninen

Carelia Fight valtaa tänä vuonna Holiday Clubin. Arkistokuva vuoden 2016 tapahtumasta.
Carelia Fight valtaa tänä vuonna Holiday Clubin. Arkistokuva vuoden 2016 tapahtumasta.

Vuosittainen vapaaottelutapahtuma Carelia Fight järjestetään lauantaina 14. syyskuuta.

Järjestyksessään 15. vapaaottelutapahtuma järjestetään tällä kertaa Holiday Clubilla Rauhassa. Aikaisemmin tapahtuma on järjestetty Imatran urheilutalolla.

— Siinä ei ole mitään dramatiikkaa taustalla. Meille tuli hyvä tarjous sieltä, ja kokeillaan nyt vaihteeksi järjestää Rauhassa. Sinne saa katsomot, valot ja näytöt viimeisen päälle, järjestelyissä mukana oleva Mikko Suvanto kertoo.

Ensimmäiset ottelijat tämän vuoden Carelia Fightiin on myös julkaistu. Tapahtumaa tähdittävät ammattilaisten puolella muun muassa MMA Imatran Aleksi Savolainen sekä Juuso Halme.

— Vastustajia heille ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta todennäköisesti vastustajat tulevat Venäjä-Ruotsi-Viro -akselilta, Suvanto kertoo.

Amatöörien puolella kehässä nähdään muun muassa imatralainen Tony Kiander, sekä parin kuukauden päästä alle 21-vuotiaiden MM-kisoihin lähtevä imatralainen Miro Honkanen.

Ottelukortti valmistuu parin viikon sisällä

Carelia Fightin julkaistessa ensimmäisiä ottelijoita, se myös ilmoitti, että MMA Imatran Maiju Suotama ottelisi tapahtumassa. Tämä on kuitenkin epätodennäköistä, koska Suotama pääsi ottelemaan Yhdysvaltoihin vain viikkoa ennen Carelia Fightiä.

— Siihen tulisi omanlainen stressi, onko paikat kunnossa ja muuta. Se on myös vastustajaa kohtaa epäreilu asetelma, jos tulee viime hetken peruuntuminen, Suvanto sanoo.

Suotaman jääminen pois on tapahtumalle takaisku, mutta hänen itsensä kannalta Yhdysvallat on kuitenkin loistava mahdollisuus.

— Se on Maijulle upea mahdollisuus, ja se on hänelle hyvä näytön paikka, Suvanto toteaa.

Suvannon mukaan ammattilaisten lopullinen ottelukortti valmistuu parin viikon sisällä. Hänen mukaansa amatööreissä nähdään tapahtumassa 4—6 ottelua, kuten myös ammattilaisissa.

— Hyvä hässäkkä tulossa, saadaan taas laadukas tapahtuma aikaiseksi, hän kehuu.

Luetuimmat