”Toimintaympäristön muutokset” syynä Stevian toiseen irtisanomiseen — mistä on tosiasiassa kyse?

Anna Helminen: ”Ei ole todellakaan pedattu Ketterälle mitään.” Harri Valtasolan mukaan irtisanominen tehtiin yrittäjän aloitteesta, minkä yrittäjä kuitenkin kiistää.

Anu Pakarinen

Elämänlaatupalvelujen päällikkö Harri Valtasolan mukaan kaupunki "ei todellakaan" ollut aloitteellinen toisessa irtisanomisessa. Syy liittyi nimenomaan yrittäjän alanvaihtoon ja haluun luopua yritystoiminnasta, Valtasola kertoo.

Imatran kaupunginhallituksen puheenjohtaja Anna Helminen kiistää, että Imatran jäähallin kahvilayrittäjän irtisanomisjupakan taustalla on halu pedata kahvilatoimintaa Ketterälle.
— Ei ole todellakaan pedattu Ketterälle mitään.
Helminen piti Stevian yrittäjän Johanna Mennan ensimmäistä irtisanomista vuonna 2016 vääränä ratkaisuna. Sellaisesta ei ollut sovittu missään, hän korostaa.
Sen sijaan Stevian toista irtisanomista Helminen oli itsekin junailemassa. Asia käytiin läpi lokakuussa kaupunginhallituksessa, hän kertoo.

Kommentoi artikkelia

Jos haluat kommentoida nimettömänä, voit tehdä sen seuraavasti:
Kirjoita nimimerkkisi Nimi-kenttään, valitse Kommentoin mieluummin vieraana -kenttä ja lisää sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään. Sähköpostiosoite ei näy kommentoinnin yhteydessä. Voit myös kommentoida rekisteröityneenä luomalla tilin Disqus-palveluun tai kirjautumalla kommentointiin esimerkiksi Facebookin tai Twitterin avulla.

Lue kommentointiohjeet