Auto peruutti vanhan miehen päälle Mansikkalassa — Tuli vammoja kasvoihin, poliisi tutkii liikenneturvallisuuden vaarantamisena

Lappeenrannassa 25-vuotiasta vanhaa tuttua epäillään useista omaisuusrikoksista, Parikkalassa puhalsi kortiton mies 2,3 promillea.

Kai Skyttä

Auto peruutti vanhan miehen päälle Mansikkalassa — Tuli vammoja kasvoihin, poliisi tutkii liikenneturvallisuuden vaarantamisena

Henkilöauto peruutti iäkkään miehen päälle Imatran Mansikkalassa tavaratalon pysäköintialueella tiistaina aamupäivällä, tiedottaa poliisi. Mies sai vammoja kasvoihin. Poliisi tutkii tapahtunutta liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Vuoksenniskalla rikottiin ravintolan oven lasi keskiviikkona aamuyöllä, mentiin sisälle ja yritettiin avata peliautomaattia siinä onnistumatta.

Lappeenrannassa poliisi on ottanut kiinni 25-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen epäiltynä kahdesta murrosta ja yhdestä murron yrityksestä. Mies on poliisille entuudestaan tuttu.

Listalla on ensin murtautuminen liikerakennukseen Hakalissa keskiviikkona aamuyöllä. Siellä oli rikottu ovesta lasi, menty sisälle ja lähdetty kassalippaan kanssa pois. Lippaassa oli rahaa useita satoja euroja. Tutkintanimike on varkaus.

Toinen tapaus on saman yön murtoyritys liikerakennukseen Tirilässä samalla menetelmällä. Tätä poliisi tutkii varkauden yrityksenä.

Kolmas epäily liittyy siihen, että sunnuntaina 27.10. puolen yhdentoista aikoihin rikottiin Lauritsalassa liikerakennuksen ovesta lasi ja liikkeestä vietiin savukkeita. Tämäkin on tutkinnassa varkautena.

Poliisi tutkii Lappeenrannassa myös murtautumista urheilutalon työmaalle keskiviikkoaamuna. Siellä oli murrettu oven lukitus ja viety erilaisia sähkötyökaluja.

Keskiviikkona iltapäivällä poliisi otti auton ratista kiinni Parikkalassa paikkakuntalaisen noin 30-vuotiaan kortittoman miehen. Puhalluskokeen tulos oli 2,3 promillea. Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.