Niko Ahoniemi Ketterään – Saku Forsblom ja Mikko Haaparanta jatkavat

Ketterältä tihkuu lisää sopimusuutisia ensi viikolla.

Jarmo Hämäläinen

Ketterä jatkoi kahta sopimusta ja teki sopimuksen yhden uuden pelaajan kanssa. Arkistokuvassa hyökkääjä Sebastian Sjöholm.
Ketterä jatkoi kahta sopimusta ja teki sopimuksen yhden uuden pelaajan kanssa. Arkistokuvassa hyökkääjä Sebastian Sjöholm.

Ketterä on tehnyt pelaajasopimukset kaudelle 2020-2021 yhden uuden ja kahden viime kaudella jo Ketterän paidassa esiintyneen pelaajan kanssa, kerrotaan Ketterän tiedotteessa. Kaikki sopimukset ovat yksivuotisia.

Uutena pelaajana Ketterään siirtyy hyökkääjä Niko Ahoniemi. 24-vuotias Ahoniemi on Tapparan kasvatti. Hän on pelannut urallaan 43 ottelua Liigassa tehopisten 2+7 sekä 119 ottelua Mestiksessä tehopistein 39+44. Ketterään Ahoniemi siirtyy TuTo:sta.

Ketterässä on useamman kauden ajan seurattu Ahoniemen kehitystä. Pelaajassa yhdistyy kyky tuottaa ja tulostaa, sekä röyhkeys fyysiseen peliin. Ahoniemi osaa olla erittäin ärsyttävä vastustaja ja sen lisäksi hyvä luistelija, joten ketterän tiedotteen mukaan hän sopii palettiin täydellisesti.

– Lisäksi pelaaja itse halusi ehdottomasti tulla meille ottamaan seuraavaa steppiä, niin valinta oli aika helppo, Ketterän päävalmentaja Maso Lehtonen sanoo tiedotteessa.

Pelaaja itse halusi ehdottomasti tulla meille ottamaan seuraavaa steppiä. — Maso Lehtonen

Made in Imatra

Ketterä on tehnyt myös jatkosopimukset puolustaja Saku Forsblomin sekä seuran oman kasvatin hyökkääjä Mikko Haaparannan kanssa. Molemmat pelaajat ovat 22-vuotiaita.

– Saku aloitti viime kauden pienemmässä roolissa ja tarkotuksellisesti ajettiin pikkuhiljaa enemmän ja enemmän sisään miesten peleihin. Otti isoja steppejä ja keväällä oli jo isossa roolissa puolustuksessa. Hyvän luistelun lisäksi on äärettömän kova jätkä joka ei ota taka-askelia ja nauttii fyysisestä pelistä. Urheilijana ja esimerkkinä harjoittelussa erinomainen tapaus joka sopii meidän arkeen täydellisesti, Lehtonen kertoo.

– Mikolla oli haastava viime kausi kun armeija rikkoi rytmiä aika pahasti, mutta keväällä alkoi kulkemaan tasaisemmin ja olisi varmasti ollut playoffeissa kärkihyökkääjiä koko sarjassa. Kehittänyt urheilullisuuttaan joka kausi ja läpimurto alkaa olla erittäin lähellä. Liike ja laukaus erinomaisia. Lisäksi kyseessä on "made in Imatra" -pelaaja, Lehtonen sanoo.

Ketterältä tihkuu lisää sopimusuutisia ensi viikolla.

Luetuimmat

Uusimmat uutiset